OM OSLokal Revision tror på at arbejdsglæde skabt af åbenhed og gensidig respekt er med til at skabe overskud og balance i livet.

Vi lever efter den enkle filosofi at Lokal Revision kun består i kraft af glade, dygtige og engagerede medarbejdere. Derfor har vi været, og er, på en rejse hvor vi sammen skaber de fysiske og menneskelige rammer, der giver plads og overskud til det enkelte menneske, til glæde for os og samarbejdet med vores kunder. Vi kalder det for den menneskelige bundlinje.

Lokal Revision er en stærk partner for det lokale erhvervsliv og med et tæt samarbejde mellem vores kontorer i København og Aarhus har vi lagt et solidt fundament for vores egen vækst og udvikling.KontaktMikkel Thomsen


Administrerende Partner, Statsautoriseret revisor
+45 42 40 12 16
mit@lokal-revision.dk

Find din kontaktperson

Andreas

ERFAREN REVISOR
cand.merc.aud

+45 29 82 52 19
awk@lokal-revision.dk

Sarah

ERFAREN REVISOR
HD (R)

+45 51 90 36 51
sas@lokal-revision.dk

Emil

REGNSKABSASSISTENT

+45 51 90 29 71
efj@lokal-revision.dk


Cecillie

+45 51 90 46 53
ces@lokal-revision.dk


REVISORASSISTENT

Jonathan

REGNSKABSASSISTENT

+45 51 90 XX XX
jhc@lokal-revision.dk


Ib

PARTNER, REVISOR
cand.merc.aud

+45 51 90 27 46
igh@lokal-revision.dk


Signe

REGNSKABSASSISTENT

+45 51 90 35 96
sis@lokal-revision.dk

Simon

REVISORASSISTENT

+45 51 90 17 23
ssa@lokal-revision.dk

Christa

+45 51 90 13 01
cd@lokal-revision.dk

PROJEKTLEDER

Robot

AUTOMATISERINGS-ASSISTENT

+45 51 90 62 64

kontakt@lokal-revision.dk

Anders

ERFAREN REVISOR
cand.merc.aud

+45 51 90 30 75

alo@lokal-revision.dk

Morten

REGNSKABSASSISTENT

+45 51 90 15 28

mhs@lokal-revision.dk

Mi 

REGNSKABSASSISTENT

+45 51 90 27 83

mkn@lokal-revision.dk

Mehmet

REVISORASSISTENT

+45 51 90 97 85
mey@lokal-revision.dk


Bæredygtig udvikling

Bæredygtighed“Vi står for at skabe en lysere fremtid for alle, hvor alle og enhver kan trives og nå deres fulde potentiale. Vi ønsker at bevare alt det gode, der findes i mennesker, og sætte en stopper for
alt det, der tager håbet fra os.”


Bæredygtig udviklingBæredygtig udvikling er en stor del vores identitet. Lokal Revision har ikke bare en målsætning om at forbedre og udvikle vores medarbejdere og kunders passioner og forretninger, men i lige så høj grad være aktive i forhold til at sikre en bæredygtig udvikling både lokalt og globalt.Hver år sætter vi nye kampagner i gang, hvorfor du på facebook vil kunne se historier som, at hver ’like’ på vores side vil bidrage til en bæredygtig udvikling i mange forskellige formater.Lokalt og Globalt


I forhold til lokalmiljøet har vi bl.a. hjulpet lokale sportsforeninger, kulturinstitutter som zoologiske haver og velgørende foreninger med sponsorater, både i form af arbejde uden beregning, økonomiske bidrag og relationer til andre samarbejdspartnere.


Globalt deltager vi en større kampagne via netværket Buy 1 Give 1 som vi har søsat i forhold til at bidrage til en bæredygtig udvikling i hele verden. Nedenfor kan du se nogle af de projekter vi har støttet vores samlet aftryk på sikring af en bæredygtig udvikling verden.Co2 neutral og andre eksemplerHer er et par eksempler som du måske også at implementere i din egen virksomhed.


Co2 aftryk: Til trods for at vi bliver mere og mere digitale og opbevarer alt elektronisk, så printer vi stadig, ligesom at serveren kræver strøm og pærerne på kontoret stadig lyser. Vi er dog blevet Co2 neutrale år 1, ved at plante et træ for hvert regnskab vi indberetter. Træerne vokser videre og bliver bevaret, hvorved vi rent faktisk afgiver et positivt Co2 aftryk på kloden som samlet virksomhed.


Uddannelse: Vi er meget bevidste omkring at vi er en videnstung virksomhed, som nyder godt af Danmarks enestående uddannelseskultur og muligheder. Ikke alle steder i verden har man samme muligheder. I Lokal Revision har vi søsat en skridttællerkonkurrence og for hvert skridt virksomheden har gået i det forløbne kvartal, så donerer vi et undervisningsforløb til et barn i Afrika, der ikke har samme muligheder som os herhjemme.
FNs 17 Verdensmål

Her er et overblik og Lokal Revisons globale indsats for at støtte op om FN's 17 Verdensmål. Tallene viser antallet af aftryk Lokal Revision har bidraget med indenfor hvert område gennem tiden.

FNs 17 Verdensmål

Aftrykket på verden viser hvordan vi fra lille Danmark kan gøre en forskel på hele verden.